Liat_Fly
SmartKish_Fly

מוקפץ אסיאתי

מאת: טליה לוין
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

מוקפץ אסיאתי

רכיבים ל-2 מנות:
כוס אורז מלא/דוחן/קינואה מבושלים
בצל חתוך לרצועות
שום פרוס
גזר חתוך לפרוסות עגולות
קישוא חתוך למקלות
6 פטריות חתוכות לפרוסות
חצי כוס נבטים סיניים
2 כפות ג'ינג'ר מגורד
שמן קוקוס, רוטב סויה, שמן שומשום,
פלפל חריף (קייאן), מעט לימון סחוט
כוסברה קצוצה
אגוזי קשיו/שומשום

אופן ההכנה:
חממו 2 כפות שמן קוקוס בווק והקפיצו את הבצל והשום.
הוסיפו את הגזר והקישוא והקפיצו עוד כחצי דקה
הקפיצו את הפטריות.
הוסיפו את האורז והג'ינג'ר המגורד.
כבו את האש הוסיפו את הנבטים וטבלו עם רוטב הסויה, שמן השומשום, מעט לימון והפלפל החריף.
העבירו לקערה וקשטו עם אגוזי קשיו (או שומשום) וכוסברה קצוצה.
(ניתן גם להוסיף ביצה אורגנית)

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו