לחמניות מהירות עם בצל
מאת: אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית
- נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
רכיבים (12 לחמניות):
2 כוסות קמח שיפון או 1 כוס קמח שיפון + 1 כוס קמח כוסמין מלא.
כפית גדושה סודה לשתיה.
½1 כוסות חלב אורז או חלב סויה.
2 בצלים גדולים.
חצי כפית מלח הימלאיה.
2 כפות שמן זית.
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות/ חצי כפית פפריקה.
שומשום לזריה.
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הבצל ומאדים ללא שמן,(על אש נמוכה בסיר מכוסה תוך ערבוב תדיר) עד שהוא נעשה שקוף ומעט קרמלי.
2. מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים טוב.
3. מניחים בתבניות אישיות או בתבנית שקעים.
4. זורים שומשום ואופים כחצי שעה בחום של 160 מעלות.
צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית