SmartKish_Fly
LiveWell_Fly

לביבות תרד בריאות וטעימות

עלים ירוקים הם מקור עצום לרכיבים תזונתיים; הם עשירים בברזל, סידן, סיבים תזונתיים וויטמינים רבים. הם מסייעים בהפחתת הכולסטרול, משפרים את רמת האנרגיה, שומרים על בריאות העיניים ומרפאים דלקות, בנוסף לתועלות בריאותיות אחרות. כמו כן, הם מכילים רכיבים אנטי-דלקתיים שמסייעים בהגנה על הלב

לביבות תרד

Bari15_In

מתכון קל להכנה של לביבות תרד בריאות וטעימות, שגם מבוגרים וגם הילדים יאהבו:

מרכיבים: (12 מנות) :

400 גרם עלי תרד טריים

2 ביצים

2 כפות קמח תופח

2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 בטעם וניל

1/2 כפית מלח

 

הוראות הכנה:

לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.

לסחוט את התרד.

להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולטחון קצת עד שמתקבלת בלילה אחידה.

לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.

 

טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.

 

המתכון  באדיבות חברת הרבלייף

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו