לביבות תפוחי אדמה טבעוניות אפויות
מאת: מורן איינשטיין
- יועצת תזונה טבעית, בוגרת מדיקולג' ביה"ס לרפואה משלימה של המכללה למנהל
מצד אחד בא לכם על לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, מצד השני לא מתאים לכם טיגון בשמן עמוק, ובכלל אתם מעדיפים שיהיו כמה שיותר בריאות.
זה המתכון בשבילכם…
למתכוני בריאות נוספים לחנוכה:
מתכון לביבות תפוחי אדמה טבעוניות אפויות
מצרכים:
3 תפוחי אדמה בינוניים-גדולים
6 כפות פירה שהכנתם מראש
כף שמן זית
תיבול: מעט מלח הימלאיה ופלפל שחור גרוס
אופציונלי:
ניתן לשדרג עם פטרוזיליה, שמיר, מנגולד ו/או תירס
וגם עם גזר / קישוא / סלק מגוררים גס
הוראות הכנה:
לחמם תנור ל-190 מעלות.
לקלף ולגרר גס את תפוחי האדמה.
לערבב את כל החומרים יחד.
ליצור לביבות ולסדר על גבי תבנית עם נייר אפיה משומן מעט.
לאפות למשך 25 דקות, ואז להפוך את הלביבות ולאפות עוד כרבע שעה.
צרו קשר עם מורן איינשטיין