לביבות פתיתי כוסמין
מאת: לימור עברון גילת, מטפלת משפחתית ומנחת קבוצות הרזיה
זמן קריאה: < 1 דקה
החומרים הדרושים:
250 גר' פתיתי כוסמין
1/2 כוס חלב אורז או סויה
5 כפות סוכר חום
4-5 כפות קמח מלא כלשהו (כוסמין, חיטה, שיפון)
מעט מלח
2 ביצים
1/2 כפית קינמון
3-4 כפות ערמונים טחונים (לא חובה)
חופן אגוזים קצוצים
כף שמן קוקוס
גרד מלימון אחד
ולמשקיענים:
2 תפוחי עץ מסוג דלישס, קלופים וחתוכים, מוקפצים בכף שמן קוקוס וכף סוכר חום.
אופן ההכנה:
מכינים את הפתיתים לדייסה: 2 כוסות מים והחלב עד לרתיחה ובישול של כרבע שעה. מוסיפים את הסוכר, המלח, הקינמון וכל השאר ומערבבים לעיסה אחת.
למי שמחפש עבודה קשה – יכול להכין לביבות ולקלל את היום שבו הוא נולד. כשאני במוד שכזה – אני משמנת מחבת פנקייקים ויוצקת על פי הפורמה והלביבות יוצאות עגולות ומדויקות.
חג שמח!