לביבות כרישה
מאת: דורית דן
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
כ-4 כרישות חתוכות לפרוסות של 1/2 ס"מ שטופות היטב
1 כוס פרורי לחם רצוי מלא
2 ביצים אורגניות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מאדים את הכרישה, מצננים וסוחטים.
3. מרפדים תבנית אפייה ומורחים שכבה דק של שמן.
4. מאחדים את כל חומרי התערובת, התערובת צריכה להיות אחידה לא דלילה מהביצים וגם לא קשה מפירורי הלחם. אפשר להוסיף ביצה או פרורי לחם לפי הצורך.
5. יוצרים עיגולים בגודל של כדור פינג-פונג, מניחים על התבנית ומשטיחים לגובה 1 ס"מ.
6. אופים כ 20 דקות עד שמזהיב ונפרד מניר האפייה.
דורית דן מתמחה באוכל בריא, צמחוני טבעוני, בעלת קייטרינג לארוחות בריאות במשלוח עד הבית.
לאתר הבית