כרובית עם גרגרי חרדל שחור וצנוברים
מאת: ד"ר ערן מגון
זמן קריאה: < 1 דקה
כרובית עם גרגרי חרדל שחור וצנוברים
המצרכים הדרושים:
כרובית בגודל בינוני
3 כפות צנוברים
2 כפות גי
מים לכיסוי חלקי של הכרובית
תבלינים: 1 כף זרעי חרדל שחור, ½ כפית זרעי כמון, 1 כפית כורכום, ½ כפית הינגו,
⅓ כפית מוסקט, ⅓ כפית הל.
אופן ההכנה:
לטגן קלות בגי צנוברים, זרעי חרדל שחור וזרעי כמון.
להמשיך ולטגן את הכרובית עם שאר התבלינים.
להוסיף מעט מים עד לחצי גובה הכרובית, להוסיף מלח.
משך זמן בישול הכרובית – עד שרוב המים התאדו, והכרובית רכה.