טראפל שוקולד ושקדים
מאת: המומחים של Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי
זמן קריאה: < 1 דקה
קינוח טעים וגם מזין… נהדר לאירוח בחג ו/או כפינוק לכם ולמי שאוהבים.
לקינוחי בריאות נוספים כשרים לפסח:
מתכון טראפל שוקולד ושקדים
מצרכים:
200 גרם שקדים קצוצים
15 תמרים גדולים
30 גרם קמח מצה מלא (או פירורי מצה מקמח מלא)
20 גרם אבקת קקאו
כפית גרידת ליים / תפוז
100 גרם שוקולד מריר (עדיף 85%)
10 גרם ממרח אגוזי לוז
קורט מלח ים
הוראות הכנה:
מערבבים בקערה שקדים קצוצים, קמח / פירורי מצה, מלח ואבקת קקאו.
מגלענים את התמרים ומשרים אותם כ-10 דקות במים חמימים.
מוסיפים לקערה את התמרים, גרידת התפוז או הליים וממרח אגוזי הלוז ומועכים הכל יחד.
יוצרים כדורים מהבצק ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
ממיסים את השוקולד המריר בבן-מארי.
טובלים כל כדור בשוקולד ומגלגלים אותו בשקדים מרוסקים.