טורטייה בקלי קלות מ-2 מרכיבים בלבד!
מאת: יעל ביבי - נטורופתית והרבליסטית קלינית, מתמקדת בשיקום הקיבה באמצעות תזונה וצמחי מרפא אצל אנשים שסובלים מכאבים בעיכול ועוד
זמן קריאה: < 1 דקה
מכירים את זה שאתם מחפשים תחליף בריא ללחם?
כזה שיהיה טעים ויחזיק את המנה, אבל בלי כל הקלוריות המיותרות והגלוטן?
והכי חשוב – שיהיה קל ומהיר להכנה, כי בואו נודה – למי מאיתנו באמת יש זמן לאפות לחם ביתי כל יום?
ובכן, המתכון הזה הוא בדיוק התשובה לכל הדרישות האלה.
הוא מציע פתרון מושלם לאלו מאיתנו שרוצים ליהנות מארוחה טעימה ומזינה, בלי להתפשר על הבריאות או להשקיע שעות במטבח.
הטורטיות האלה מושלמות למילוי בכל טוב, גמישות מספיק לגלגול, ואפילו ניתנות להקפאה לשימוש עתידי.
למתכוני בריאות נוספים של טורטיות:
מתכון לטורטייה בקלי קלות מ-2 מרכיבים בלבד
מצרכים:
2 כפות קמח כוסמת או קמח עדשים
רבע כוס מים
הוראות הכנה:
ערבבו את הקמח שבחרתם והמים.
שפכו למחבת חמה.
חכו שיווצרו בועיות והפכו את הטורטייה לצידה השני.
הוציאו את הטורטייה מהמחבת, וחכו שתתקרר קצת (היא תהפוך ליותר רכה).
אפשר להכין כמות מראש ולשמור במקפיא.