חרוסת "עם הרבה עניין" לפסח
מאת: ורד פרן
זמן קריאה: < 1 דקה
המרכיבים
1 כף שקדים
2 כפות אגוזי מלך
1 כפית קינמון
גרידה מלימון אחד
2 כפות צימוקים
10 תמרים מג'הול מגולענים
אופן ההכנה
1. קוצצים גס אגוזים, שקדים, קינמון וגרידת לימון במעבד מזון. מוציאים לקערית.
2. גורסים את התמרים והצימוקים במעבד המזון לעיסה גרגרית.
3. יוצרים כדורים קטנים מעיסת התמרים ומגלגלים בתערובת אגוזים ומסדרים על מגש.
ורד פרן, שפית המתמחה במזון טבעוני ובריאורד פרן, שפית המתמחה במזון טבעוני ובריא