חטיפי פרג/צ'יאה בטעם חלבה
מאת: ענת דרור, שף רו-פוד, סדנאות ואימון לתזונה בריאה
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים
1/2 כוס שומשום מלא
1/2 כוס זרעי פרג/ צ'יאה
1/4 כוס פשתן
8-10 תמר מג'הול מגולען
1 כפית מחית וניל או 1/2 מקל וניל טרי מחורץ או 3 כפיות תמצית וניל טהורה
2 כפיות שמן שומשום איכותי
אופן ההכנה
לטחון במטחנת תבלינים או בבלנדר: שומשום, פרג או צ'יאה ופשתן.
להכניס למעבד המזון ולהוסיף 8-10 תמר מג'הול מגולען, וניל, 2 כפיות שמן שומשום איכותי.
לערבב הכל לעיסה שנדבקת ללהב.
ליצור כדורים בגודל הרצוי.
להעביר לכלי סגור ולשמור עד שבוע במקרר או חודשים במקפיא.
ענת דרור, שף רו-פוד, סדנאות ואימון לתזונה בריאה