Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

חומוס מסבחה בקלי קלות

מאת: מאסטר החומוס אמיר ימטוביץ
זמן קריאה: < 1 דקה
מסע בין גרגירים של צוות החומוסאים - ארוחת בוקר מפנקת לשניים

צילום: 123RF

Jeliat_In

המרכיבים

1/2 קד"ג גרגירי חומוס נימוחים

150 גרם טחינה גולמית

1 לימון עסיסי

2 שיני שום

1/2 פלפל חריף טרי או כבוש

 

אופן ההכנה

מרתיחים את גרגירי החומוס המבושלים עם המים.

מועכים את הגרגירים עד קבלת המקרם הרצוי – גס או עדין.

סוחטים פנימה את הלימון.

כותשים פנימה את השום.

קוצצים פנימה את הפלפל החריף.

מערבבים הכל עם הטחינה עד לקבלת מרקם וצבע אחיד.

מעבירים לצלחת עמוקב ומתבלים בכמון, פפריקה, שמן זית, פטרוזיליה או כל דבר אחר שאתם אוהבים,

ויש לכם מנת מסבחה זוגית, מפנקת וטעימה בבית!

מאסטר החומוס אמיר ימטוביץ

אמיר ימטוביץ ישתתף בפסטיבל הטבעוני שיתקיים בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה ב-10-11.1.2018 ויעביר הדגמה לקהל

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו