חביתת חומוס
מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
2 כפות קמח חומוס
1/4 כוס מים
בצל ירוק חתוך
מלח פלפל
קצת כורכום
מעט מאוד אבקת צ’ילי או פפריקה חריפה
כפית שמן
הכנה:
מערבבים את קמח החומוס והמים עד שאין גושים בכלל.
מוסיפים בצל ותבלינים ומערבבים שוב.
מחממים כפית שמן במחבת ויוצקים אליה את התערובת.
מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 2-3 דקות, עד שה”חביתה” מתייצבת.
הופכים ומבשלים 2-3 דקות נוספות.