Myco_Fly
Hazug_Fly

חביתה טבעונית מדהימה

מאת: יעל ביבי - נטורופתית והרבליסטית קלינית, מתמקדת בשיקום הקיבה באמצעות תזונה וצמחי מרפא אצל אנשים שסובלים מכאבים בעיכול ועוד
זמן קריאה: < 1 דקה
את החביתה הזו אפשר להכין על בסיס קמח חומוס או עדשים (או שילוב של שניהם). הטעם מעולה!

חביתה טבעונית מדהימה. צילום: יעל ביבי

Hazug_IN

החביתה הטבעונית הזו מתאימה לארוחת בוקר עם לחם, מטבלים וסלט ירקות וגם לארוחת ערב.

אפשר לשלב בחביתה הזו תרד, שמיר, פטריות ועוד ועוד.

למתכוני חביתות בריאות נוספות:

מתכון בסרטון: חביתה יותר בריאה

חביתת אורז-תירס

שקשוקה טבעונית על בסיס טופו

מתכון לחביתה טבעונית מדהימה על בסיס קמח עדשים / חומוס

מצרכים:

2 כפות של קמח עדשים או חומוס (אפשר כף מזה וכף מזה)

½ כוס חלב סויה או מים

½ בצל קצוץ מטוגן

מעט מלח הודי שחור (מעניק את הטעם הביצתי)

מעט מלח "רגיל"

שמן זית לטיגון

אופציונלי:

עלים ירוקים (כוסברה / שמיר / תרד / פטרוזיליה)

2 פטריות טריות חתוכות

הוראות הכנה:

שמים בקערה את הקמח שבחרתם יחד עם החלב או המים ומערבבים.

מתבלים ב-2 סוגי המלח (מעט מכל אחד)

מוסיפים את הבצל המטוגן, ואם רוצים גם פטריות ועלים ירוקים, ומערבבים.

שופכים מעט שמן זית למחבת, מחממים ואז שופכים את הבלילה.

הופכים את החביתה לאחר כ-2 דקות.

מטגנים גם מהצד השני ומגישים.

אני אוהבת את החביתה הזו לצד סלט קצוץ, ממרח עגבניות, מתבל זיתים, גבינה טבעונית בטעם שמנת ועוד.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו