Jeliat_Fly
Bari15_Fly

הבשר של הצמחונים

מתגעגעים ללנגוס במשהו בשרני? פטריות זה הבשר של הצמחונים. שירלי בר משרה את פטריות הפורטובלו ברוטב סויה ואז ממלאת אותן בגבינה טבעונית נימוחה ועשירה, רואו פוד סטייל. הנה המתכון
Bari15_In

פטריות פורטובלו ממולאות בגבינה

המצרכים למשרה פטריות:

 

4\1 כוס רוטב סויה או תמרי אורגני

 

2 כפות שמן שומשום בכבישה קרה

 

4\1 כוס מים

 

ההשרייה:

 

הכניסו למשרה 3 פטריות פורטבלו והשרו אותם למשך שעה אחת לפחות.

 

המצרכים לגבינה:

 

1 כוס  שקדים קלופים ומושרים למשך 8 שעות

 

12-10 אגוזי ברזיל מושרים

 

1 כף שימרי בירה

 

מיץ של חצי לימון

 

קמצוץ מלח ים טבעי או מלח הימלאיה

 

1 כוס מים

 

ההכנה:

 

הכניסו את כל המצרכים לבלנדר וערבבו היטב. הגבינה המתקבלת אמורה להיות רכה וקטיפתית. במידה והמרקם סמיך מידי, הוסיפו מעט מים.

 

מלאו את הפטריות בגבינה,  פזרו מלמעלה עגבניות חתוכות ועלי תימין טריים, או כל ירק אחר שמתחשק לכם.

 

בתיאבון

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו
  1. שרי

    יצא מעולה. ושימרי בירה בכל חנות טבע

  2. רומי

    נכון, אין צורך לעשות מזה שואו ופוזה, בואו נשאיר את זה לאמריקאים, הכי נכון זה להתרכז יותר במרכיבים עצמם(להזכיר שבשקדים יש חלבון)ובעשייה ופשוט להיות טבעי ואמיתי,אין צורך באפקטים ומשחק כדי לגרום לאנשים לאכול בריא, חוץ מזה זה נראה מתכון טעים ומזין!!

  3. רומי

    גם בשמרי בירה יש כמות יפה של חלבון בנוסף למינרלים..
    בשקדים יש המון חלבון, וחלבון צמחי, הגוף יודע לנצל יותר טוב

  4. שרון

    לפי דעתי שירלי רק עושה עוד יותר חשק לא לאכול בשר וכן להכין מתכונים טבעונים. כתלמידה שלה – היא הכי צנועה ועממית – ממש לא שואו. אין מה לעשות הישראלים כל כך אוהבים להעביר ביקורת כי פשוט לא טוב להם עם עצמם. שירלי- ישר כוח! אוהבת!!

  5. רומי

    תלוי איזה בנאדם אתה, ואיך אתה רואה ומקבל את הדברים.. יש כאלה שנפגעים ומגיבים, יש כאלה שחושבים ומפנימים…ואם יש צורך,מתקנים…

  6. שירה

    צנועה ועממית. כן, כן…. מצאת הזדמנות ללקק קצת.