Jeliat_Fly
LiveWell_Fly

גרנולה ביתית מהירה ומפנקת

מאת: תום מטבח משמח
זמן קריאה: < 1 דקה
הפתרון הטעים והמפנק ביותר לארוחת הבוקר שלכם

גרנולה ביתית. צילום: תום מטבח משמח

Jeliat_In

הפתרון הזריז והטעים לארוחת הבוקר – גרנולה ביתית

 

מרכיבים

500 גרם שיבולת שועל גסה
2 כוסות אגוזים לבחירה: פקאן, קשיו, שקדים פרוסים, אגוזי מלך, שבבי קוקוס
5 כפות שמן קוקוס
חצי כוס סילאן ללא תוספת סוכר
4 כפיות וניל איכותי
4 כפיות קינמון טחון

תהליך ההכנה

לחמם תנור לחום נמוך (120 מעלות) ולרפד תבנית בנייר אפיה
את האגוזים לקצוץ גס.
לערבב בקערה את כל המצרכים מלבד הסילאן והשמן.
לערבב סילאן עם חצי כוס מים רותחים ושמן קוקוס עד לאיחוד, להוסיף לתערובת ולערבב טוב.
לשטח בתוך התבנית בשכבה דקה (נזדקק ל2 תבניות לפחות)
לאפות כשעתיים כאשר מדי חצי שעה יש לערבב את התערובת בתנור.
כאשר הגרנולה נהייתה קלויה ופריכה יש להוציא מהתנור ולצנן. כשהתערובת מתקררת לפורר אותה עם מזלג ולהעביר לקופסא אטומה / צנצנצת

 

המתכון באדיבות תום מטבח משמח.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו