גלילות חצילים בטופו
מאת: יוני יושע
זמן קריאה: < 1 דקה
מספר מנות:6
זמן הכנה:חצי שעה
מרכיבים
* 3 חצילים בינוניים
* 100 גרם טופו
* 2 כפיות שמן זית
* 2 כפיות רוטב סויה
* אורגנו
* חומץ
הוראות הכנה
1. פורסים את החצילים ומושחים במעט שמן זית. צולים בתנור חם במשך רבע שעה. מקררים.
2. חותכים את הטופו לקוביות ומניחים בקערה. מוסיפים את שאר החומרים ומשרים למשך שעה.
3. משטחים את פרוסות החציל על משטח עבודה. מניחים בתחתית הפרוסה, 2-3 קוביות טופו ומגלגלים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ויוצקים מעל את חומרי המשרה.
4. אופים בתנור, בחום נמוך מאוד למשך שעה.