גלידת שוקולד אגוזי לוז מ- 3 מרכיבים
מאת: ענת דרור - מומחית לרו-פוד
זמן קריאה: < 1 דקה
אתם יכולים לאכול אותה בכל זמן, אפילו לארוחת בוקר. לפזר מעל כמה קקאו ניבס לקרנצ'יות ומנה של קוקוס או קרם קצפת קשיו כדי להשאיר אותה רו!
המתכון: ללא חלב, עשיר בפחמימות, טבעוני, רו, ללא סויה
מנות: 2-4
המצרכים
5 בננות קפואות
1/2 כוס אגוזי לוז
2 כפות קקאו אורגני נא
אופן ההכנה
1. לשים את כל המרכיבים במעבד מזון או בבלנדר עם מוט דחיסה, במהירות גבוהה ולערבל עד שזה מעורבב היטב, קרמי וחלק
2. יש להוריד מהדפנות מידי פעם אם צריך
3. לבזוק קקאו ניבס לפני ההגשה.
4. אפשר לשמור במיכל מכוסה במקפיא למשך כמה ימים.