גוואקמולי אבוקדו טבעוני
מתכון בינלאומי ואהוב בגרסה הביתית – גוואקמולי אבוקדו טבעוני. המתכון קל הכנה, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו, מוגש בתוך טורטייה ונהדר כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית.
מצרכים:
2 אבוקדו בשל
2 כפיות מיץ ליים
2 כפות כוסברה קצוצה דק
1/2 בצל סגול קצוץ דק
1/4 כפית מלח
1 טורטייה
אופן ההכנה:
- מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים
- מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסבה קצוצה דק מאוד, חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ורבע כפית מלח.
- מניחים טורטיה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.
- מגישים בתוכה את הגוואקמולי.
המתכון באדיבות
חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים ו"אבוקדו גרנות"