Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

בצלצלים ממולאים מתקתקים ברוטב רימונים

מאת: אבי ציטרשפילר, חוות דרך התבלינים
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

בצלצלים ממולאים מתקתקים ברוטב רימונים

מצרכים:
10 בצלים גדולים
3 כוסות אורז/ קינואה לבנה
200 גרם תערובת קינואה של נועה, של חוות התבלינים
צרור פטרוזיליה טרייה
מלח/ פלפל
1 כוס מים
1/2 בקבוק יין רימונים מתוק/ חצי ייבש

אופן הכנה:
קולפים בצלים וחורצים בהם חתך עד חצי. מבשלים את הבצלים עם מים ומלח למשך 15-20 דק'.
בסיר נפרד מבשלים 3 כוסות אורז או קינואה עם תערובת קינואה של נועה למשך 15 דק'.
האורז/ קינואה להיות 3/4 מוכנים.
מקררים את הבצלים ובעדינות מקלפים את השכבות. לוקחים שכבה אחת ומניחים במרכזה כף אורז עם התערובת. מגלגלים בעדינות וחוזרים על הפעולה עד לתום שכבות הבצל.
בסיר רחב מניחים צרור עלי פטרוזיליה, עליהם מניחים את הבצלים המגולגלים הממולאים בצפיפות. מניחים על האש ומוסיפים את הנוזלים. מבשלים על אש נמוכה למשך 20-30 דק'.

(תערובת קינואה של נועה מכילה: אננס, פפאיה, קוקוס ועוד)

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו