Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

אספרגוס בשמן שומשום ולימון

מאת: זהר לוסטיגר בשן
זמן קריאה: < 1 דקה

צילום: pixabay

Bari15_In

אספרגוס הוא מהירקות האציליים, שמשדרגים כל ארוחה ומעניקים לה נופך חגיגי. הקפצה קלה של הירק העדין מבטיחה שיישאר פריך וישמור על מרב הטעם.

אספרגוס זהר לוסטיגר בשן

מצרכים:

2 כפות שמן זית
12 גבעולי אספרגוס חתוכים לגודל נגיסה
2 שיני שום קצוצות
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1 כף שמן שומשום
1 כפית קליפת לימון מגוררת
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

מחממים את שמן הזית בווק, ומקפיצים את חתיכות האספרגוס במשך כ-4 דקות. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר, שמן השומשום וקליפת הלימון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וממשיכים להקפיץ 2 דקות נוספות. מגישים מיד.

זהר לוסטיגר בשן

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו