Bari15_Fly
DietBook_Fly

אל תפספסו את ההזדמנות! סדנת בישול בריא ללא עלות

מאת: עינב בורשטיין - יועצת ומנחה לתזונה טבעית ואורח חיים בריא
זמן קריאה: 5 דקות
סדנת בישול בריא אצלכם בבית עם כלי הבישול האולטימטיביים לאורח חיים בריא – כדי שתוכלו לחוות בעצמכם איך זה מרגיש לבשל בריא באמת...

אל תפספסו את ההזדמנות! סדנת בישול בריא ללא עלות. צילום: רוני נחמד

Bari15_In

"אוכל יכול לעשות אותנו חולים ואוכל יכול לעשות אותנו בריאים", אומרת סרין אנג'ל שעוסקת מזה 33 שנים בתחום הבריאות.

"ידעתי שמשהו בסירים לא בסדר.

ידעתי, למשל, שאלומיניום לא טוב ומצטבר בגוף, וידעתי גם שבכלי הנירוסטה יש ניקל – מתכת מאוד מזיקה ולא טובה…"

מה אנחנו נגיד לכם? סרין צודקת.

גם אנחנו היינו שם.

ניסינו אינספור מחבתות, בין היתר, כאלה שהן "נון-סטיק" (או מתיימרות להיות) ואינספור סירים, שכל אחד מהם מבטיח להיות הפתרון האולטימטיבי לבישול בריא.

ובכל זאת, איכשהו, הם לרוב לא עומדים בציפיות.

טליה האזה מעידה שגם היא הייתה באותו מקום בדיוק. היא השקיעה במותגי קרמיקה וטפלון יוקרתיים ששווקו על ידי שפים מפורסמים, רק כדי לגלות שהם לא הדבר האמיתי.

הם מחלידים, הם נשרטים, הם פולטים חומרים מזיקים… והם פשוט לא מספקים את היתרונות הבריאותיים שהיא מחפשת.

טליה האזה חיפשה כלי בישול בריאים. צילום: תמי מונטג

טליה האזה חיפשה כלי בישול בריאים. צילום: תמי מונטג

רופאים ממליצים על כלי הבישול של Saladmaster

ד"ר ניל ברנרד, אחד הרופאים המשפיעים בעולם בתחום הסרטן והסוכרת, מאמין שתזונה בריאה הכרחית למניעת מחלות ולהתמודדות עימן.

כשאנשים רוצים לשפר את התזונה שלהם, אחת הדרכים הטובות, לגישתו של ברנרד, היא להשתמש בכלי בישול טובים.

אנחנו הרופאים, אומר ד"ר ברנרד, יודעים לרשום מרשמים לתרופות ויודעים לבצע הליכים רפואיים.

אבל, כשזה מגיע לבישול במטבח, הכלים של Saladmaster הם החברים הכי טובים שלנו.

גם אנשי מקצוע בתחום הבריאות וחובבי קולינריה כאחד מתלהבים מההתקדמות הטכנולוגית והיתרונות הבריאותיים של Saladmaster.

ד"ר ג'יימס לואיס, תזונאי בעל שם, משבח את Saladmaster על יכולתם לשמר את הרכיבים התזונתיים בירקות ולמזער את השימוש בשומנים ובשמנים עד לאפס.

רופאים נוספים בבריטניה ובארה"ב ממליצים על כלי בישול של Saladmaster, בעיקר לחולי סוכרת.

זאת מכיוון שהם מאפשרים בישול ללא שמן, ומסייעים בניהול רמות הסוכר בדם.

הפדרציה העולמית לסוכרת בכבודה ובעצמה משתפת פעולה עם Saladmaster ברחבי העולם, תוך שימת דגש על היתרונות הבריאותיים.

אני רוצה לתאם סדנת בישול חינם אצלי בבית עם כלי הבישול של Saladmaster



    * שדות חובה




    מהם אותם יתרונות בריאותיים? טוב ששאלתם!

    כלי הבישול של Saladmaster עשויים מנירוסטה כירורגית איכותית בשילוב טיטניום.

    שילוב ייחודי זה שמור בדרך כלל לשתלים אנושיים בשל תכונותיו יוצאות הדופן.

    הוא מבטיח משטח בישול לא מגיב, עמיד ובטוח ב- 100%, התומך, באמת ובתמים, באורח חיים בריא שכולנו שואפים לו.

    למה נירוסטה כירורגית?

    נירוסטה כירורגית ידועה בעמידותה בפני קורוזיה.

    קורוזיה היא התהליך הכימי שבו מתכת מתדרדרת ומתפרקת עקב תגובות עם סביבתה, מה שנקרא: חמצון.

    הנירוסטה ידועה בחוזקה ובהתאמה הביולוגית שלה.

    תכונות אלו הופכות אותה לאידיאלית לא רק עבור מכשירים רפואיים ושתלים אלא גם עבור כלי בישול.

    נירוסטה כירורגית מבטיחה שכלי הבישול יישארו לא מגיבים, במילים אחרות לא פולטים או קולטים מתכות אחרות, ומונעת כל אינטראקציה לא רצויה עם האוכל.

    הנירוסטה הכירורגית נועדה לעמוד בשימוש חוזר וחשיפה לחומרים שונים מבלי להתכלות.

    עובדה זו הופכת אותה לבחירה מעולה עבור כלי בישול באיכות גבוהה.

    ונעבור לתפקידו של הטיטניום

    טיטניום, הידוע ביחס החוזק למשקל שלו ועמידות מצוינת בפני קורוזיה, מוסיף שכבה נוספת של עמידות לכלי הבישול של Saladmaster.

    טיטניום הוא גם תואם ביולוגי (אינו גורם לתגובות שליליות במגע עם רקמות הגוף) ואינו רעיל.

    זו הסיבה שהוא נפוץ בשימוש בשתלים רפואיים.

    בשילוב עם נירוסטה כירורגית, טיטניום משפר את יכולת כלי הבישול לעמוד בפני שריטות, שקעים וקורוזיה, ומבטיח שהוא יישאר במצב מעולה גם בשימוש לאורך זמן.

    הכלים של Saladmaster - שילוב ייחודי של נירוסטה כירורגית וטיטניום. צילום: רוני נחמד

    הכלים של Saladmaster – שילוב ייחודי של נירוסטה כירורגית וטיטניום. צילום: רוני נחמד

    נירוסטה כירורגית וטיטניום – לא פחות משילוב גאוני

    על ידי שילוב של נירוסטה כירורגית וטיטניום, כלי בישול Saladmaster ממנפים את התכונות הטובות ביותר של שני החומרים.

    מבנה ייחודי זה אומר שכלי הבישול:

    אינם משחררים חומרים מזיקים

    גם נירוסטה כירורגית וגם טיטניום אינם מגיבים, כלומר אינם משחררים חומרים רעילים למזון במהלך הבישול.

    אינם סופגים חומרים מזיקים

    האופי הלא נקבובי של חומרים אלה מבטיח שכלי הבישול אינם סופגים שמנים, טעמים או כימיקלים מהמזון, ושומר על שלמות הרכיבים.

    עמידים מאוד

    החוזק המשולב של נירוסטה כירורגית וטיטניום הופך את כלי הבישול של Saladmaster לעמידים במיוחד, עמידים בפני שריטות ושקעים, ויכולים לעמוד בטמפרטורות גבוהות וניקוי קפדני.

    בטוחים

    שימוש בחומרים השמורים בדרך כלל לשתלים רפואיים מבטיח שכלי הבישול בטוחים ככל האפשר.

    זה אומר שניתן לבשל בביטחון, בידיעה שכלי הבישול תומכים באורח חיים בריא יותר על ידי מניעת זיהום המזון עם חומרים מזיקים.

    יעילים וחוסכים באנרגיה

    השילוב הייחודי של נירוסטה כירורגית וטיטניום מוביל ליעילות מקסימלית וחיסכון באנרגיה, בזמן הבישול/חימום של המזון.

    אני רוצה לתאם סדנת בישול חינם אצלי בבית עם כלי הבישול של Saladmaster



      * שדות חובה




      למאמרים קודמים בנושא בישול בריא:

      כיצד להימנע מצריכת שמני מאכל המזיקים לבריאותכם

      כך תשדרגו את הערך של המזון שלכם

      ערכו החיוני של הבישול

      ­­ Saladmaster  – מהפכה מוכחת מחקרית

      השימוש החדשני של Saladmaster בחומרים האיכותיים הללו מציב סטנדרט חדש בכלי בישול. זה לא רק משפר את חווית הבישול אלא גם מבטיח שהארוחות יהיו בריאות ככל האפשר.

      מספר מחקרים שנערכו לאורך השנים מוכיחים זאת:

      שימור ערכים תזונתיים

      הטכנולוגיה המתקדמת של Saladmaster מאפשרת בישול בטמפרטורות נמוכות יותר.

      הדבר שומר על הערך התזונתי של המזון בצורה מקסימלית.

      ויטמינים, מינרלים וטעמים טבעיים נשמרים, מה שמוביל לארוחות בריאות וטעימות יותר.

      ב-2014 פורסם מחקר שכותרתו: "השפעת שיטות הבישול על הערך התזונתי של ירקות".

      המחקר השווה בין שיטות בישול שונות.

      הוא מצא שבישול בטמפרטורה נמוכה, כמו זה שמתקבל עם Saladmaster, משמר את הרמה הגבוהה ביותר של חומרים מזינים בירקות.

      בנוסף, דוח של ארגון "Norsk Matanalyse" שכותרתו: "חומרים מזינים בירקות לאחר הרתחה עם Saladmaster", פורסם ב-19 בנובמבר 2007.

      הדו"ח משווה את התוכן התזונתי של תפוחי אדמה, כרוב, גזר וברוקולי לאחר הרתחה בשיטת Saladmaster לעומת הרתחת מים מסורתית.

      מטרת הדו"ח היא לקבוע כיצד התוכן של ויטמינים, נוגדי חמצון ומינרלים משתנה בירקות בעת בישול באמצעות כלי בישול של Saladmaster עם מינימום מים בהשוואה להרתחה קונבנציונלית במים.

      וככה זה התנהל: ארבעה ירקות (גזר, תפוחי אדמה, כרוב, ברוקולי) בושלו בשתי דרכים שונות:

      האחת – שיטת סלאדמאסטר: ירקות מבושלים רק עם שאריות המים מהשטיפה, באמצעות סיר סלאדמאסטר.

      השניה – שיטת התייחסות: הירקות שקועים במלואם ומבושלים במים עד שהגיעו למוצקות הנדרשת. שיטה זו שימשה כהשוואה קונבנציונלית לשיטת הבישול של Saladmaster.

      הניתוחים כללו מדידות של מים, ויטמינים (A, B1, B2, B3, C, בטא-קרוטן), מינרלים (Al, Ca, Cr, Cu, Fe, K, Mg, Mn, Na, P, Zn) ו נוגדי חמצון (שיטת FRAP).

      ואלה היו התוצאות: ירקות שהורתחו בשיטת Saladmaster שמרו על רמות גבוהות יותר של ויטמיני B ומינרלים בהשוואה לאלו שהורתחו במים.

      סרין אנג'ל מרחיבה על יתרונות הבישול ללא מים בסרטון הבא (צילום: גיא זרח):

      בישול ללא רעלים

      מחקר שכותרתו: "השפעת חומרי בישול על בטיחות מזון", פורסם ב- 2016.

      מחקר זה בדק חומרים שונים של כלי בישול ואת הפוטנציאל שלהם לשחרר חומרים מזיקים במהלך הבישול.

      מסקנת המחקר הייתה כי נירוסטה כירורגית עם טיטניום, כפי שהיא משמשת ב- Saladmaster, היא בין הבטוחות לבישול.

      והנה בדיקה נוספת שנעשתה: בדיקת איזון pH בוצעה על ידי ד"ר Purnendu K. (סנדי) Dasgupta.

      באפריל 2011, ד"ר דסגופטה ערך בדיקת איזון pH הכוללת מיץ לימון טבעי ומים מטוהרים.

      המרכיב העיקרי במיץ הלימון הוא חומצת לימון, שעלולה להגיב עם מתכות בכלי בישול, מה שאומר שהמתכת מחומר כלי הבישול מומסת ומשתחררת למיץ הלימון עקב התגובה עם חומצת הלימון שבמיץ הלימון.

      על ידי מדידת ה-pH של התמיסה לאחר הנחת מיץ לימון בכלים שונים, הבדיקה קבעה את כמות חומצת לימון שנצרכה והמתכות שנשטפו, שזלגו.

      ככל שהשינוי בחומציות קטן יותר, כך נשטפה (זלגה) פחות מתכת מכלי הבישול.

      ואלה היו התוצאות:

      ציון 4 עבור נירוסטה רגילה: מתכת זו הראתה כמות גבוהה יותר של שטיפת מתכת או ספיגה במזון במהלך הבישול.

      ציון 2.5 עבור Saladmaster: כמות נמוכה ביותר של שטיפת מתכת או ספיגה במזון במהלך הבישול.

      בריא, טעים ונקי מרעלים. צילום: רוני נחמד

      בריא, טעים ונקי מרעלים. צילום: רוני נחמד

      בישול מהיר וחסכוני באנרגיה

      דוח שפורסם ב-2008, השווה כלי בישול של Saladmaster בכיריים לעומת שיטות בישול מסורתיות בתנור.

      ההתמקדות העיקרית הייתה בצריכת אנרגיה, עם נתונים נוספים על זמן הבישול וטמפרטורת המזון הפנימית.

      ואלו היו הממצאים:

      צלי בקר: בכלי בישול של Saladmaster בישלו צלי בקר של 1.39 ק"ג מהר יותר ב-17% והשתמשו ב-64% פחות אנרגיה מאשר בתנור קונבנציונלי שבישל צלי של 1.32 ק"ג.

      לזניה: כלי בישול של Saladmaster בישל לזניה 67% מהר יותר והשתמש ב-86% פחות אנרגיה בהשוואה לשיטת התנור הקונבנציונלית.

      כלי הבישול של Saladmaster  – מגיעים עד אליכם לסדנת בישול ללא עלות וללא התחייבות!

      כדי להבין באמת את ההבדל שעושה Saladmaster, אתם חייבים לחוות את זה ממקור ראשון.

      כן, יש לכם הזדמנות ייחודית ויוצאת דופן לראות את כלי הבישול בפעולה ולטעום את האוכל המדהים שהם מייצרים לפני ביצוע הרכישה.

      טליה האזה, יבואנית הכלים, או אחד מחברי צוות מאמני הבישול שהוכשרו על ידה, יגיעו אליכם, באופן אישי, כדי להדגים את יכולות כלי הבישול של Saladmaster אצלכם במטבח.

      זה יאפשר לכם לראות את היתרונות ממקור ראשון ולא רק לראות, גם לחוות ולטעום.

      החוויה המעשית הזו, ללא כל עלות או התחייבות לרכישה, אורכת כ-3 שעות בביתכם.

      טליה, או מי מהצוות שלה שיגיע, יביאו בעצמם את כל המרכיבים וידגימו איך מכינים ארוחת שש מנות (צמחונית, טבעונית או בשרית) בבישול בריא מיטבי.

      צפו בתומר אוליצקי שחווה את הסדנה (צילום: גיא זרח):

      רוצים גם? מלאו פרטיכם בטופס מטה להזמנת סדנה.

      בנוסף, טליה מזמינה אנשי מקצוע מתחום הבריאות או חובבי תזונה, ליצור קשר לצורך שיתופי פעולה או הכשרה לאימון לקידום אורח חיים בריא.

      אני רוצה לתאם סדנת בישול חינם אצלי בבית עם כלי הבישול של Saladmaster



        * שדות חובה




        רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו