Bari15_Fly
Jeliat_Fly

איך לבשל דוחן, כוסמת וקינואה?

מאת: - מרצה לבריאות טבעית ורפואת הרמב"ם
אחת ולתמיד, איך מבשלים דוחן, קינואה וכוסמת + מתכון להכנת תבשיל טעים ב-10 דקות

איך לבשל דוחן, כוסמת וקינואה? צילום: pixabay

Bari15_In

החלטתם לנסות להחליף את האורז או הפתיתים באחד מהמזונות הבריאים הללו?
הנה הוראות ההכנה הפשוטות:

בישול קינואה

מוסיפים לסיר 2 כוסות קינואה, כפית מלח הימלאיה ו-4 כוסות מים רותחים.

מבשלים כרבע שעה.

בישול כוסמת ירוקה

מוסיפים לסיר 2 כוסות כוסמת, כפית מלח הימלאיה ו-3 כוסות מים.

מבשלים כ-12-15 דקות.

בישול דוחן

מוסיפים לסיר 2 כוסות דוחן, כפית מלח הימלאיה ו-4 כוסות מים.

מבשלים כ-25 דקות.

לקריאה על יתרונות הכוסמת, הדוחן והקינואה:

דוחן – מי אמר אוכל לציפורים?

קינואה – 12 סיבות מעולות לאכול אותה

כוסמת – נטולת גלוטן ועושה קסמים

מתכון מדוחן / כוסמת / קינואה ב-10 דקות

מצרכים:

כף שמן זית

בצל קצוץ

שום

חבילת פטריות

גמבה

כוסמת / דוחן / קינואה שבישלתם

ירק קצוץ (למשל פטרוזיליה או כוסברה)

3 אופציות תיבול לבחירתכם:

הוראות הכנה:

מחממים במחבת כף שמן זית ומוסיפים את הבצל, השום, הפטריות והגמבה.

מוסיפים את הכוסמת / דוחן / קינואה שבישלתם.

מתבלים לפי אופציית התיבול המועדפת עליכם, ולבסוף מוסיפים מלמעלה את הירק שקצצתם.

 

צרו קשר עם שירלי יוסף



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו