Jeliat_Fly
LiveWell_Fly

שקשוקת סלקים, גבינת עיזים ופקאנים

מאת: אודי ואושר
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

המתכון מספיק ל-4 מנות

 

מצרכים:

לרוטב

 

לסיום השקשוקה

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר רחב או מחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל 3-4 דקות עד שמשחים קלות. מוסיפים 3 כפות מים וממשיכים לבשל את הבצל מספר דקות עד ריכוך.
  2. מוסיפים כף חמאה, שום וטימין וממשיכים בטיגון עוד כדקה.
  3. מוסיפים את הדבש, חומץ התפוחים והסלקים ומבשלים/מטגנים 2-3 דקות.
  4. מוסיפים את השמנת למחבת. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  5. שופכים את החלבונים פנימה (אם משתמשים בביצים שלמות פשוט שוברים אותן פנימה) ומבשלים 2 דקות.
  6. מניחים את החלמונים ובין לבין מניחים קוביות גבינת עיזים. מבשלים עוד כ-3 דקות עד שהחלבונים מתייצבים והחלמונים עדיין רכים.
  7. מפזרים פקאנים ופטרוזיליה ומגישים.
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו