Trima_saffron

Powered by WP Bannerize

HUM

Powered by WP Bannerize

קריספיתה

מאת: טעמיים כי טוב
פיתות טחינה במעטה פריך ובטעם ממכר. ההכנה קלה ומתאימה לאירוח ולארוחה משפחתית מענגת.
קריספיתה

הקריספיתה. צילום: טעמיים כי טוב, הצצה למטבחים של אורן בקר ונורית פלד

אם אתם מעוניינים להגיש בארוחת הערב מעדן מלא טעם ובריאות, כדאי שתכירו את הקריספיתה הקלה להכנה

 

מצרכים

לקריספיתה:

 

למלית:

לקישוט: קוביות אבוקדו, עלי כוסברה טריים, עירית קצוצה וקליפת ליים או לימון מגוררת

 

אופן ההכנה:

 

 

המתכון באדיבות חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל וטעמיים כי טוב, הצצה למטבחים של אורן בקר ונורית פלד.

השאירו תגובה: