קיש פטריות ובצל
מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
קיש פטריות ובצל
300 גרם טופו רך
2 כפות שמן זית
שום
מלח ופלפל טעם
קורט אגוז מוסקט
3 בצלים חתוכים לרצועות דקות או כרישה
2 סלסילות פטריות חתוכות
מלח ופלפל לטעם
- לערבל במעבד מזון את הטופו, עם שמן שום ותבלינים.
- לטגן את הבצל, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן עד לאידוי כל הנוזלים.
- לתבל את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לאדות עד לאידוי כל הנוזלים.
- לערבב יחד את מחית הטופו עם הבצל והפטריות.
- לשטח בצק פאי על תבנית אפייה משומנת.
- לצקת את המלית על הבצק ולאפות בחום בינוני כ- 3/4 שעה.
גיוון : קיש ברוקולי
- ברוקולי יחליף את הפטריות, יש לאדות את הברוקולי לריכוך.


