פטריות פורטובלו ממולאות טופו ועשבי תיבול
אין על הבשרניות של פטריות הפורטובלו, וכשממלאים אותן בתערובת משובחת מקבלים מעדן גורמה של ממש. נסו וספרו לנו איך יצא.
למתכוני פורטבלו נוספים:
פטריות ממולאות ב"גבינה" טבעונית
המבורגר טבעוני משעועית אדומה ופטריות
מתכון לפטריות ממולאות בטופו ועשבי תיבול
מצרכים:
חבילת טופו במרקם רך של משק ויילר
8 פטריות פורטובלו גדולות
בצל אחד גדול
2 שיני שום
6 עלי מרווה טריים קרועים
4 ענפי תימין טריים
תבלינים: כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, 1/4 כפית כמון, שמן זית
הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
קוטמים את רגלי הפטריות.
קוצצים את הבצל ואת רגלי הפטריות והשום.
מטגנים את הבצל בשמן זית ומוסיפים עלי מרווה, תימין ושום.
מגררים את הטופו, שמים בקערה.
מוסיפים לטופו את הבצל והתבלינים, מערבבים היטב.
ממלאים את הפטריות בתערובת שהכנו.
מניחים על נייר האפייה, ומזליפים שמן זית.
מכניסים לתנור לעשרים דקות, מומלץ להעביר ב- 10 דקות האחרונות למצב גריל.
מוציאים מהתנור לאחר שהטופו מזהיב.
מגישים חם ואוכלים בתיאבון!