Nadar_Fly
bari14_Fly

עוגיות שיבולת שועל טבעוניות

מאת: רותם ברנר
זמן קריאה: < 1 דקה
Sunrider_Article

מצרכים:

1 כף קמח מלא
כפית אבקת אפיה
קורט מלח
רבע כפית קינמון
רבע כפית ג'ינג'ר/הל
2 כפות רסק תפוחים
2/3 כוס סוכר קנים חום /דמררה
1/3 כוס שמן קוקוס
כוס וחצי שיבולת שועל שלמה (לא להכנה מהירה)

אופן ההכנה:

•מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.

•בקערה קטנה מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה,קינמון וג'ינג'ר.

•בקערה גדולה טורפים במטרפה את רסק תפוחי העץ והסוכר במשך כ-2 דקות עד שמתקבל קרם מעט קצפי ואחיד.

•מוסיפים לתערובת התפוחים את תערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה

•מוסיפים את שיבולת השועל ושמן הקוקוס ומערבבים

•יוצקים בעזרת כפית עוגיות לתוך התבנית. העוגיות מתפשטות מאוד במהלך האפייה ולכן חשוב להשאיר מרווח של לפחות 5 ס"מ ביניהן ולא לשים יותר מכפית אחת שטוחה.

• אופים במשך 8-10 דקות. ברגע שהעוגיות מזהיבות בשוליים יש להוציא אותן מיד מהתנור.

•מצננים את העוגיות מספר דקות בטמפרטורת החדר לפני שמחלצים מהתבנית.

דף הפייסבוק של רותם ברנר

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו