עוגיות שיבולת שועל (קוואקר) ללא סוכר וללא קמח
מאת: אלומה גלזר-דותן, יועצת לתזונה טבעית, צמחי מרפא, צמחי באך ובוטניקה כללית
זמן קריאה: < 1 דקה
שיבולת שועל הופכת את העוגיות לטעימות ובריאות במיוחד
מתכון:
מצרכים להכנת עוגיות שיבולת שועל ללא סוכר:
1. 1/2 2 כוסות שיבולת שועל (קוואקר) עדין
2. קורט סודה לשתיה
3. קורט מלח
4. 1/4 כוס דבש
5. 1/4 כוס מיץ תפוחים טבעי / רסק תפוחים / סילאן / יוגורט
6. 3 ביצים (רצוי אורגניות)
7. אפשר לתבל עם קינמון, לפי הטעם.
8. אפשר להוסיף גם פשתן טחון, שקדים גרוסים, אגוזי מלך, צימוקים וכו',
לפי הטעם.
אופן ההכנה:
1. לערבב הכול יחד.
2. להניח עטרות נייר בתבנית שקעים גדולים ולמלא בכף מן התערובת.
3. לאפות ב-180 מעלות למשך 15-20 דקות.
שלום
האם אפשר להשתמש בקווקאר להכנה מהירה?
האם אפשר להשתמש בקופסת רסק תפוחים (113 גרם) ולהוסיף בננה?
תודה מראש
שלום רב
האם אפשר להשתמש בבננה במקום 1/4 כוס הדבש (בגלל בעיות סוכר..)?
האם אפשר להשתמש בקוואקר להכנה מהירה?
האם 1/4 כוס רסק התפוחים=מיכל 113 גרם?
תודה מראש
חצי כח