סלט ירוק עם רימונים ברוטב דבש
מאת: המתכון באדיבות רויטל אדמוני
זמן קריאה: < 1 דקה
את הסלט הבריא הבא גם הילדים שלכם יכולים לאהוב ואפילו לבקש ממנו עוד.
לא מאמינים? מוזמנים להרצאה של רויטל אדמוני "לשכנע את הילדים לאכול בריא ולאהוב את זה!" שתתקיים ביום שישי ה-25.11 בכנס אוכלים בריא 13.
למתכוני בריאות נוספים שמתאימים לתקופת החגים:
מתכון סלט ירוק עם רימונים ברוטב דבש
מצרכים:
2 עלי קייל
5 עלי חסה גדולים
חופן רימונים
חופן נבטי חמניה
כף דבש
חופן זרעי פשתן
4 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
2 כפות חומץ תפוחים
חצי כפית מלח הימאלייה
5 כפות מים
הוראות הכנה
שטפו היטב את הקייל והחסה, חתכו לרצועות ושימו בקערה.
הוסיפו גם את נבטי החמנייה והרימונים.
ערבבו יחד בצנצנת קטנה את שמן הזית, הדבש, חומץ התפוחים, המלח, השום והמים.
שקשקו היטב את החומרים בצנצנת ושפכו מעל הסלט.
בעזרת הידיים עסו היטב את עלי החסה והקייל להטמעת הרוטב.
טחנו את זרעי הפשתן ופזרו מעל.