סלט ירוק מלכותי לניקוי כבד
הסלט הבא מבוסס על שלושה עשבי תיבול עשירים בכלורופיל ובוויטמין K.
שני הרכיבים הללו מסייעים לטיהור וניקוי של הכבד, הלא הוא האיבר המשמעותי ביותר בתהליך העיכול, הפירוק והספיגה של המזון.
חשוב להבין – אם הכבד לא עובד בצורה מיטבית, לא תהיה ספיגה טובה של רכיבים חיוניים בגוף.
במקום זאת תהיה הצטברות של תאי שומן ועלייה במשקל.
זאת הסיבה שלפני שאנחנו מתחילים לצרוך ויטמינים בשפע, חשוב שנדאג "לצחצח" את הכבד שלנו. הסלט הבא יסייע לנו בכך.
כדאי לאכול ממנו שלוש פעמים ביום (בארוחת בוקר, צהריים וערב), ובכל ארוחה בין 3-4 חופנים.
למאמרים ומתכונים נוספים של אביבית אבירם בנושא חיטוב והרזיה:
לפרטים אודות ספר 100 המתכונים בשיטת המלוכה לחצו כאן
מתכון סלט ירוק מלכותי
מצרכים:
שקית אחת של כל אחד מעשבי התיבול הבאים: פטרוזיליה, שמיר וכוסברה
לתיבול: לימון סחוט טרי, שמן זית, וקורט מלח הימאליה / ורוד
תוספות אפשריות: חופן גוג'י ברי / שבבי שקדים / זרעי דלעת
הוראות הכנה:
הכי נוח להכין את הסלט מראש לשלושה-ארבעה ימים קדימה.
קוצצים את הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר בדרך הנוחה לכם.
אפשר בסכין, במג'יק סלייסר ואפילו עם מספריים.
לפני ההגשה מתבלים את הכמות שמתכוונים לאכול בלימון, שמן זית ומלח ומפזרים למעלה את התוספת שבחרתם (לא חובה).