himalaya_fly
bari14_Fly

סלט אבוקדו, סלק והדרים

מאת: המתכון באדיבות "חקלאי גרנות" - חברת לשיווק, הפצה ומכירת אבוקדו, ירקות ופירות לרשתות המזון
זמן קריאה: < 1 דקה
סלט עונתי מושלם לעכשיו - טעים, מזין וקל להכנה

סלט אבוקדו, סלק והדרים. צילום: הדס ניצן

himalaya_article

זהו שיאה של עונת האבוקדו וההדרים, ואם תהיתם מה אתם יכולים להכין מכל הטוב הזה, אז הנה התשובה.

"חקלאי גרנות" מציעה מתכון המבוסס על הפירות שמככבים עכשיו ברשתות המזון.

ההנאה מובטחת!

למתכונים קודמים המבוססים על פירות וירקות העונה:

קל לעיכול: סלט אננס, אבוקדו ומלפפונים

סלט אבוקדו ואגוזי מלך

סלט פירות חורף טריים

מתכון סלט אבוקדו, סלק והדרים

מצרכים לכ-3 סועדים:

2 אבוקדו האס

2 סלק

1 תפוז

1 קלמנטינה

1/3 פומלית

חופן פקאן

חצי בצל קטן

מיץ מחצי תפוז

3 כפות שמן זית

מעט מלח ופלפל

הוראות הכנה:

קלפו את האבוקדו, חתכו לקוביות ושימו בקערה.

תבלו את האבוקדו במעט מלח, פלפל, חצי מכמות מיץ התפוזים וכף אחת של שמן זית.

חתכו את הפומלית, התפוז והקלמנטינה לקוביות ללא הגרעינים, ושימו בקערה נפרדת.

תבלו את הפירות במעט פלפל, מלח וכף של שמן זית.

בשלו את הסלקים, הסירו את הקליפה וחתכו לקוביות.

בקערה שלישית תבלו את הסלק עם הפקאן במיץ התפוזים שנשאר, מעט פלפל, מלח ושמן זית.

הניחו בקערות ההגשה שכבות של פירות הדר, אבוקדו וסלק.

פזרו טבעות בצל מעל.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו