PassoverFocus_Fly
Laisha_Fly

סורבה מנגו מרענן

מאת: שושי שטיינוביץ
זמן קריאה: < 1 דקה

סורבה מנגו. צילום: unsplash

Laisha_In

מתכון קליל להכנה שמושלם לימי הקיץ

חומרים:

מנגו טרי – 2 יחידות

אופן ההכנה:

מקלפים מנגו וחותכים לקוביות.  שמים בקופסא ומקפיאים.

כאשר קפוא, טוחנים בבלנדר עד קבלת מרקם סורבה.  אם המרקם "כבד" מוסיפים 2-3 כפות מיץ תפוזים או "לימונענע". מגישים מיד.

סורבה משמש כקינוח לארוחה, או מנת ביניים.  כמות מומלצת:  1/2 מנגו טבעי.

 

המתכון באדיבות שושי שטיינוביץ, גורמה לייט.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו