WING_FLYL

Powered by WP Bannerize

MY_P_FLYR

Powered by WP Bannerize

סורבה מנגו מרענן

מאת: שושי שטיינוביץ
סורבה מנגו

סורבה מנגו. צילום: unsplash

מתכון קליל להכנה שמושלם לימי הקיץ

חומרים:

מנגו טרי – 2 יחידות

אופן ההכנה:

מקלפים מנגו וחותכים לקוביות.  שמים בקופסא ומקפיאים.

כאשר קפוא, טוחנים בבלנדר עד קבלת מרקם סורבה.  אם המרקם "כבד" מוסיפים 2-3 כפות מיץ תפוזים או "לימונענע". מגישים מיד.

סורבה משמש כקינוח לארוחה, או מנת ביניים.  כמות מומלצת:  1/2 מנגו טבעי.

 

המתכון באדיבות שושי שטיינוביץ, גורמה לייט. למידע על הסדנאות של שושי.

השאירו תגובה: