_HB_KATEDRA_L

Powered by WP Bannerize

SHUM_FLYR

Powered by WP Bannerize

מרק מינסטרוני

מאת: מיטל כדורי
מרק עדשים

צילום: pixabay

המרכיבים:

2 בצלים חתוכים לקוביות
כרישה (החלק הלבן) חתוכה
3 גזרים בנוניים חתוכים לקוביות
2-3 פלפלים אדומים, צהובים וירוקים חתוכים לקוביות
3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
2 קישואים או זוקיני חתוכים לקוביות
כרובית קטנה מופרדת לפרחים קטנים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
ציר ירקות
כוס פסטה מלאה קצרה שבורה
כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח פלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

מאדים בצל וכרישה בשמן זית עד שמתקבלת שקיפות, מוסיפים לפי הסדר: גזר, פלפלים ועגבניות
כאשר ממתינים ובוחשים בין לבין.
מוסיפים רסק עגבניות וממשיכים לערבב כ 5 דק.
מוסיפים ציר ירקות, קישואים וכרובית מביאים לרתיחה
מוסיפים פסטה ומבשלים כ 10 דק  עד שהפסטה מוכנה
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מורידים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה.
* עגבניות עשירות בליקופן – אנטיאוקסידנט (נוגד חמצון) החשוב במיוחד לאיזון הרדיקלים החופשיים בגוף.

 

 

השאירו תגובה: