מרק חצילים קר
המטופלות שלי שעשו שינוי לאורח חיים בריא יותר ויורדות במשקל כבר יודעות עד כמה אני אוהבת לפתוח את הארוחה עם מרק ירקות בריא. תוספת של נוזלים, מינרלים, ויטמינים, נותן תחושה של שובע ועד כמה שזה תלוי בי – גם פשוט להכנה.
אז קבלו בבקשה מתכון פשוט של הרבה חצילים ובצל. שימו לב – ישנים אנשים שחצילים פחות מתאימים עבורם בשגרת התזונה האישית שלהם אבל… מי שיכול לאכול חצילים זה בריאות וזה טעים!
מרכיבים:
המרק:
3 חצילים בינוניים קלופים וחתוכים
3 בצלים גדולים קלופים וחתוכים
כפית קארי לבן
מלח ופלפל
כוסות מים
להגשה: עירית וגרעיני חמניות
קרם קשיו:
1/2 כוסות אגוזי קשיו שהושרו לפחות 4 שעות
2/3 כוס מים
1כפית קארי
מלח & פלפל
לקישוט, קצת עירית קצוצה
אופן ההכנה:
המרק:
לאדות את הבצל והחצילים בערך 10 דקות, להוסיף מים ותבלינים. לבשל עד שרך ולמעוך למחית חלקה.
להגיש קר ולצדקת לכל מנת מרק כף מהקרם קשיו.
קרם קשיו
לערבב את כל החומרים חוץ מהעירית בבלנדר.