Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

מלפפונים חמוצים בהכנה ביתית

מאת: - יועצת תזונה טבעית, בוגרת מדיקולג' ביה"ס לרפואה משלימה של המכללה למנהל
בואו לגלות כמה קל להכין מלפפונים חמוצים בבית

מלפפונים חמוצים. צילום: מורן איינשטיין

Jeliat_In

ההמתנה משתלמת… מכינים מלפפונים חמוצים בבית. הרבה יותר טעים והרבה יותר בריא!

למתכונים נוספים בהתססה ביתית:

כרוב מותסס

שום כבוש

כרכום כבוש

מתכון למלפפונים חמוצים

רכיבים:

מלפפונים קטנים, קשים וטריים

שום טרי קלוף ופרוס

2 פלפל צ'ילי טריים פרוסים ונקיים מגרעינים (לאוהבי החריף)

פלפל אנגלי

גבעולי שמיר טרי

כפית מלח הימלאייה גס לכל כוס מים מסוננים / מינרלים

אופן ההכנה:

לעקר את הצנצנת במים רותחים.

לשטוף היטב את המלפפונים ולסדר בצנצנת.

המשקיענים יכולים לסדר שכבת מלפפונים, מעליה שכבת שום, צ'ילי, שמיר, פלפל אנגלי וכך הלאה.

להוסיף מי מלח עד לכיסוי מלא ולסגור היטב את הצנצנת.

אני שמה שקית סנדוויץ' לפני הסגירה.

להניח על אדן החלון או על השיש למשך מספר ימים.

אני ממליצה להניח מתחת צלחת עם נייר סופג לנוזלים שעשויים לצאת בתהליך התסיסה.

לאחר שפותחים, להעביר למקרר.

צרו קשר עם מורן איינשטיין



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו