עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך פרוביוטיקה 25 קורס אימון רגשי בשיטת ORB נבטי חמניה על מצע סדנאות אורח חיים בריא LIPO FOCUS ספר 100 המתכונים בשיטת המלוכה בנוסף אולי תאהב/י חטיפי קרמל ופקאן טבעיים – הפינוק הבריא של אחה"צ פירות: נכון או לא נכון? פנקייק שיבולת שועל ובננה רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו