עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך האמת על בלוטת התריס קרם פילינג פפאיה-אתרוג | FRUIT ENZYME PEEL שמן ספיד בדיקת אינדקס אומגה 3 Digest Support B-COMPLETE בנוסף אולי תאהב/י B12 ULTRA - ספקטרום רחב של ספיגה מוקפץ טופו מהיר עם ירקות קציצות ברוקולי - בלי טיגון ובלי בלגן רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו