עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך שום שחור – black garlic שמן אורגנול P73 בדיקת אינדקס אומגה 3 G.I.Balance קרם עיניים אנטיאייג׳ינג | ANTI-AGING EYE CREAM פרי גוג'י ברי טרי, שתילי גוג'י ברי בנוסף אולי תאהב/י איך נציל את עצמנו מנזקי המזון המתועש? ויטמין D3 - כל היתרונות ומתכון מנצח תה לטיפול בדליות רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו