עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך "לאכול באמת" – מסע קולינרי באמריקה "סופרפוד - שער למטבח חדש" מאת אומינה הימלאיה תרחיץ פנים טבעי ללא סבון נים וכורכום Bara Night | ברא נייט שום שחור – black garlic בנוסף אולי תאהב/י ממרח טבעוני מושלם למצה: כמו נוטלה, רק טבעוני ובריא יותר סירות טבעוניות של קישואים במילוי פטריות וטופו תבשיל טופו עם חומוס ותרד רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו