עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך LIPO CURCUMIN תכנית המלוכה בהתאמה אישית IRON MAX משקה ארוניה וחמוציות אורגני, הפתרון המושלם לדרכי השתן ויטמין E גליל VINIA בנוסף אולי תאהב/י הסיבה המרכזית שבגללה את לא יורדת במשקל בגיל המעבר מתכון וידיאו: כך מכינים כרוב כבוש מחולת סרטן למומחית תזונה מובילה - המסע המדהים של קים גפסון רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו