עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך ניקוי רעלים Digest Support אבקת קולגן טבעי תמצית פטריות רעמת האריה – 100% גופי פרי COLLAGEN SPARK אומגה 3 ליפוזומלית בנוסף אולי תאהב/י סיבו (SIBO) – האבחנה שאסור לפספס והטיפול שעשוי לשנות את חייכם! לביבות אפויות של בטטה ודלעת עם טחינה הפטרייה שמאזנת את הגוף בעידן של חרדה וחוסר שינה רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו