supherb_Fly
Thymoquin_Fly

לביבות דלעת ערמונים וטופו

מאת: שף אביטל סבג
זמן קריאה: < 1 דקה
PassoverFocus_IN

המצרכים הדרושים לכמות של 14 לביבות

300 גרם טופו אורגני

דלעת ערמונים

2 תפוחי אדמה

כפית זרעי כוסברה

כוס כוסברה

בצל

2 שיני שום

מלח

פלפל

כורכום כפית

ג'ינגר אצבע

 

אופן ההכנה:

מסירים את קליפת התפוחי אדמה , מבשלים עד שמתרככים.

שוטפים ומייבשים את הדלעת ערמונים , אופים לשעה בתנור על חום 250, חוצים לשניים , מנקים את הדלעת ללא הקליפה והגרעינים.

במעבד מזון מכניסים לפי הסדר:

שום וגינג'ר- טוחנים , בצל וכוסברה מוסיפים וטוחנים 4 פולסים שלא יהיה מיץ…, מעבירים לכלי ערבוב יחד עם תפוחי האדמה, דלעת , טופו.

מעבדים ביד למירקם שניתן ליצור ממנו לביבות.

בעזרת רינג בקוטר 6 ס"מ  או ביד קורצים לביבות

מניחים על נייר אפיה משומן, אופים בחום  200 מעלות למשך 20 דקות.

 

"זן מסביב לשולחן" הקורס
אביטל פותחת קורס בישול ולמידה הנקרא "זן מסביב שולחן", למידע נוסף:
www.avitality.co.il
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו