PASHUT_MIG
BLEND_MIGRIGHT

כוסמת עם חומוס בסגנון מזרחי

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
מג'דרה כוסמת ירוקה

צילום: קייל – מטבח טבעוני ביתי

מצרכים:

3/4 כוס כוסמת

3/4 כוס גרגירי חומוס מבושלים

כף שמן זית

MY_07_IN250

בצל מגורד

2-3 שיני שום קצוצות דק דק

מלח, פלפל

כפית כמון

הכנה:

מבשלים את הכוסמת – מרתיחים מים, מוסיפים מלח ואת הכוסמת ומבשלים כ-15 דקות. מסננים ושוטפים היטב.

מאדים את הבצל והשום בשמן (אש בינונית, סיר מכוסה. מוסיפים כף מים לפי הצורך, כדי שלא יתייבש). כשטיפה משחים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.

מערבבים פנימה את החומוס והכוסמת. אפשר להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים

 

לאתר של עינת שגיא

 

השאירו תגובה: