ECO_CU_FLYL

Powered by WP Bannerize

ECO_CU_FLYR

Powered by WP Bannerize

גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע

גספאצו אבוקדו מלפפון ונענע של חקלאי גרנות צילום הדס ניצן

גספאצו אבוקדו מלפפון ונענע של חקלאי גרנות צילום הדס ניצן

מתכון קייצי ומרענן במיוחד – גספצ'ו אבוקדו, מלפפון ונענע.

 

מצרכים:

1 אבוקדו קלוף וללא גלעין

1/2 לימון סחוט למיץ

1 מלפפון קלוף

1 פרוסת לחם לבן ללא הקשה

1 שום קטן

6 עלי נענע קצוצים

1/2 כוס מים קרים

2 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל

 

אופן ההכנה:

1. טוחנים את האבוקדו והמלפפון בעזרת בלנדר ידני לכדי מחית. מוסיפים את הלחם והשום וטוחנים.

2. מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, מעט מלח ופלפל וטוחנים שוב.

3. מוסיפים את המים תוך כדי טחינה עד קבלת מהמרקם הרצוי.

4. מוזגים לכוסות רחבות ומגישים קר. ניתן לפזר סלט קצוץ קטן מעל ולהגיש לצד מקלות מלוחים או בייגלה.

 

המתכון באדיבות חברת "חקלאי גרנות"

השאירו תגובה: