SHUM_FLYL

Powered by WP Bannerize

O3_FLYR

Powered by WP Bannerize

"אורז כרובית"

מאת: שף טליה עמית

שהשם לא יבלבל אתכם, אין פה אורז כלל רק כרובית שחתוכה דק ודק ונותנת לנו את האפקט של אורז. אפשר לאכול את המנה כמו שהיא או כבסיס למאכלים עם רוטב- ממש כמו אורז.

 

מרכיבים:

· 3 כפות שמן זית

· 1 בצל חתוך לקוביות

· פלפל צ'ילי

· 1 גזר קטן מגורד בפומפיה

· כרובית נקיה מהגזעים, חתוכה לפירורים (אפשר במעבד מ

טחינת סלק
הצבע הורס, הערכים התזונתיים בשמיים והטעם אלוהי

1 סלק מבושל

חצי כוס טחינה גולמית משומשום מלא

4 כפות מיץ לימון

1 שן שום כתושה

מלח

 

הוראות הכנה:

מבשלים סלק במים עד לריכוך ושומרים את מי הבישול. קולפים וחותכים את הסלק

טוחנים במעבד מזון את הסלק עם כל המרכיבים+ 1/3 כוס מים קרים, אם המרקם סמיך מידי מוסיפים עוד קצת מים לדילול המרקם

 

המתכון באדיבות שף טליה. עוד מתכונים ורעיונות בעמוד הפייסבוק של טליה.

השאירו תגובה: