Triterra_Reishi_fly
Focus_10_fly

אורז אדום ברוטב אגוזים, פירות יבשים ופרג

מאת: איילת בוקר נוה תזונאית טבעית ומנחה סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
Focus_10_IN

חומרים:

1   כוס אורז אדום / פראי
1   כוס אורז בסמטי מלא
6  שיני שום כתושות
2  כפות שמן זית
חופן אגוזי פקאן שבורים
3  כפות פרג לא טחון
מלח ים לפי הטעם
מעט מים
2  גזרים קצוצים דק
4  כפות משמש מיובש קצוץ
4  כפות צימוקים
4  כפות חמוציות מיובשות
1  כוס פטרוזיליה קצוצה דק

אופן הכנה:

מבשלים את האורז 40 דקות בכ – 4 כוסות מים, מניחים בצד.
במחבת, מטגנים את השום בשמן כ – 2 דקות, מכבים אש, מוסיפים את האגוזים, מערבבים דקה ומוסיפים את שאר החומרים פרט לפטרוזיליה. מכבים אש, מחכים שיתקרר ומוסיפים אותה לרוטב. יוצקים על האורז קצת לפני ההגשה.

גיוון:
להוסיף פטל טרי עם הפטרוזיליה.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו