PassoverFocus_Fly
Laisha_Fly

אוכלים בריא 4: סדנת בישול בנושא: מזונות אנטי דלקתיים

סדנת בישול בנושא: מזונות אנטי דלקתיים מאת: פיליס גלזר, מומחית לבישול בריא ותפריטים מיוחדים וד"ר יוסי שבח, (PhD), (RNa), (N.D.), נטורופת. מחלות רבות נגרמות כתוצאה ממצב דלקתי ממושך בגוף. תזונה מתועשת מחריפה את הדלקת ותזונה צמחית מונעת אותה. בסדנה יסביר יוסי שבח כיצד יכול תפריט אנטי-דלקתי לסייע במניעת מחלות וריפויין ופיליס גלזר תדגים מתכונים אנטי-דלקתיים
In2024_Article

  ו-

 

מציגים:

 

סדנת בישול של פיליס גלזר ויוסי שבח המתקיימת כחלק מכנס

מתי?
יום חמישי 31.5.12
22:30-21:00
באולם ארבלי אלמוזלינו

 

סדנת בישול בנושא: מזונות אנטי דלקתיים
מאת: פיליס גלזר, מומחית לבישול בריא ותפריטים מיוחדים
וד"ר יוסי שבח, (Ph.D.), (RNa), (N.D), נטורופת

 

 

 

תקציר הרצאה
מחלות רבות נגרמות כתוצאה ממצב דלקתי ממושך בגוף. תזונה מתועשת מחריפה את הדלקת ותזונה צמחית מונעת אותה. בסדנה יסביר יוסי שבח כיצד יכול תפריט אנטי-דלקתי לסייע במניעת מחלות וריפויין ופיליס גלזר תדגים מתכונים אנטי-דלקתיים טעימים. נלמד להכין "חמאת" זרעים רב שימושית, קארי ירקות למון גראס, כורכום וחלב קוקוס, טופו מבושל בתה ירוק וקרפצ'יו פירות ברוטב ג'ינג'ר.

 

אודות המרצים

 

ד"ר יוסי שבח PhD, RNa, MIHA – נטורופת והרבליסט, מומחה בתזונה פונקציונלית ובצמחי מרפא, מייסד ומנהל המרכז הישראלי לתזונה פונקציונלית ובית הספר לתזונה פונקציונלית. עוסק בטיפול, בהוראה ובהנחיה קלינית בתחומי הרפואה הנטורופתית, רפואת הצמחים והתזונה הפונקציונלית. מרצה ומנחה קליני בקמפוס ברושים, אוניברסיטת תל-אביב. עוסק במחקר אתנו-קולינרי בתרבויות מסורתיות. שימש כיו"ר האגודה הישראלית לנטורופתיה ולתזונה טבעית בין השנים 2010-2008.
מפתח תוכניות הבריאות:
– 'פירמידת המזון הפונקציונלית' לשמירה על אורח חיים בריא
– 'דיאטת שעורה' למניעה ולטיפול בסוכרת ובסינדרום המטבולי
– 'דיאטת סלק' לעידוד תהליכי דטוקסיפיקציה ('ניקוי גוף' ו 'ניקוי כבד') ולקידום תהליכי הבראה

 

לצפיה בסרטון של פיליס גלזר מכינה מנת בריאות:

 

 

 

אודות כנס אוכלים בריא

 

"אוכלים בריא" – כנס תזונה ובישול בריא, מתקיים זו השנה הרביעית ברציפות – יומיים של הרצאות בנושא תזונה בריאה, סדנאות בישול בריא, דוכני מכירה, מסעדות בריאות והפתעות נוספות…

 

הכנס מתקיים בתיאטרון גבעתיים, ביום חמישי, 31.5.12, 23:00-18:00 ויום שישי, 1.6.12, 16:00-08:30 – הכניסה למתחם הדוכנים ללא תשלום.

 

 

לרכישת כרטיסים בקופת התיאטרון:
03-7325340 שלוחה 2

 

מחיר כרטיס יחיד להרצאה/סדנת בישול – 49 ש"ח
2 כרטיסים – 80 ש"ח
3 כרטיסים – 100 ש"ח
ברכישת 4 כרטיסים ומעלה – 33 ש"ח לכרטיס

 

שעות פעילות הקופה:
ימים א'-ה': 9:00 – 13:00 , 15:30 – 20:00 יום ו': 9:00 – 13:00

 

תיאטרון גבעתיים – רח' רמז 40 גבעתיים (דרך השלום פינת דרך יצחק רבין)

 

חניה חינם לבאי הכנס החל מיום חמישי ב-18:00 וביום שישי
(מספר המקומות מוגבל)

 

תחבורה ציבורית – לנוחיותכם מספר קווי דן לתיאטרון גבעתיים:
מת"א- קווים 56,55,52,39,23 & מגבעתיים ורמת גן- קו 57

 

הבטיחו מקומכם מראש
מספר המקומות מוגבל!
הכניסה למתחם הדוכנים – ללא תשלום

 

  

 

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו