Powered by WP Bannerize

Powered by WP Bannerize

שייק חלבה

מאת: מור אברג'יל, רו-פוד שפית ומעבירה סדנאות תזונה בריאה
שייק

צילום: 123RF

חומרים (ל- 4 מנות):

20 תמרים מג'הול

כוס טחינה גולמית משומשום מלא

כוס חלב צמחי (שיבולת שועל, שקדים, סויה…)

2-3 כוסות קרח

אופן ההכנה:

1. לגלען את התמרים ולהכניס אותם לקערת הבלנדר.

2. להוסיף את הטחינה ואת החלב הצמחי ולערבל עד לקבלת תערובת חלקה.

3. להוסיף את הקרח בהדרגה.


4. להעביר לכוסות הגשה ולזלול!!!

הבלוג של מור אברג'יל

השאירו תגובה: