תרד בסגנון יפני
מאת: ורד לב, נטורופתית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה
תרד בסגנון יפני
חומרים:
חבילת תרד
כמה שיני שום
רוטב סויה
2 כפות זרעי שומשום
אופן ההכנה:
במחבת רחבה או בווק מאדים את התרד. אפשר להוסיף מעט שמן אם רוצים, אולם ממש אין צורך. התרד יוציא את הנוזלים שלו.
כשהוא הצטמצם לו והתבשל מוסיפים קצת רוטב סויה.
בינתיים קולים מעט שומשום על מחבת יבשה, רק עד שנקלה קלות. לא יותר מדיי, כדי שלא יישרף.
מכבים את התבשיל עם התרד, מפזרים את השומשום מעל ו…זהו.
אפשר להחליף במנגולד או בחובזות, או בקייל, למי שמצליח להשיג
במתכון הבסיסי אין שום, אולם אני אוהבת, אז בהתחלה מטגנת/ מאדה קצת שום. אפשר לא לעשות זאת, כמובן.