תענוגי תמרים, אגוזים ובננה
מאת: ורד לב, נטורופתית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה
תענוגי תמרים, אגוזים ובננה
חומרים:
כ-20 תמרים
10-15 כפות מתערובת של טחונים: קוואקר, אגוזי מלך, אגוזי ברזיל, פשתן וקוקוס
2-3 כפות שמן קוקוס
בננה בשלה
מעט תמצית וניל אמיתית
1/2 כפית קנמון טחון
אופן ההכנה
במעבד מזון מערבלים היטב את התמרים ומוסיפים את שמן הקוקוס.
מוסיפים את תערובת הטחונים ומערבלים שוב עד שהכל הופך לגוש אחיד.
מוסיפים את הבננה, הוניל והקנמון ומערבלים.
מוציאים ממעבד המזון ופורסים על נייר אפייה ויוצרים נקניק מוארך בעובי שרוצים.
מכניסים לפריזר לכמה שעות, מוציאים ופורסים.
הכי כיף לשמור בפריזר ולאכול כשזה קצת קפוא כזה. יישמר גם במקרר, במרקם קצת יותר רך.
מצויין כנשנוש בוקר/ ערב או בין ארוחות. מתאים אחרי פעילות ספורטיבית לסוגיה וכחטיף לילדים בגילאים שונים