SmartKish_Fly
LiveWell_Fly

שני מתכונים למרקים חורפיים מאיצים מטבולית

מאת: - תוכנית המלוכה
קבלו הצצה לשני מתכונים נבחרים משיטת המלוכה, שילמדו אתכם איך הופכים צלחת מרק "תמימה" לארוחה עיקרית משביעה, מזינה ומאיצה פירוק תאי שומן!

מתכונים למרקים חורפיים מאיצים מטבולית. צילום: אביבית אבירם, תכנית המלוכה

SmartKish_In

לא יודעת מה איתכם, אבל לי אישית טיפות הגשם עושות חשק (ענק!)
למרקים סמיכים ומחממים (תרתי משמע!)

מחממים את הנשמה
מחממים חזק את מערכת העיכול (=הגברת מטבוליזם!)

3 קודים מנחים בשני המתכונים:

למדו עוד על תכנית המלוכה בכתבות הקודמות:

10 נוסחאות לירידה במשקל

6 טיפים לתזונה שפויה בתקופה לא שפויה

שילובי מזון להאצה מטבולית

מרק עדשים כתומות וגריסים מענג ומשביע כארוחה שלמה (צמחוניים/טבעוניים)

מרק עדשים וגריסי פנינה. צילום: אביבית אבירם, תכנית המלוכה

מרק עדשים וגריסי פנינה. צילום: אביבית אבירם, תכנית המלוכה

מצרכים:

2 קישואים מגוררים דק סחוטים מנוזלים

בצל לבן שלם פרוס לרצועות/קוביות

גזר מגורר דק סחוט מנוזלים

בצל מגורר דק סחוט מנוזלים

2 כפות שמן קוקוס

כוס עדשים כתומות (קטניה)

כוס גריסי פנינה (דגן)

כ-1.5 ליטר מים רותחים

תיבול מלכות: חצי כפית כורכום, כפית ופלפל שחור, חצי כפית כמון + כפית מלח ורוד/הימלאיה (ולעולם לא מלח מטבח/לבן)

הוראות הכנה:

בסיר מרק ענק מטגנים את הבצל עם שמן קוקוס עד להזהבה.

מוסיפים את הגזר והקישוא ומערבבים היטב לטיגון קצר.

מוסיפים חצי ליטר מים חמים + תיבול מלכות ובוחשים שוב למשך חצי דקה.

מודדים כוס עדשים וגריסים ומוסיפים לתערובת המרק.

בוחשים למשך חצי דקה.

משלימים ליטר מים חמים ומביאים לבישול למשך 30-40 דקות בלבד.

מרק חרירה מרוקאי מלכותי משביע ומפרק תאי שומן! (צמחוני/טבעוני)

מרק חרירה מרוקאי. צילום: אביבית אבירם, תכנית המלוכה

מרק חרירה מרוקאי. צילום: אביבית אבירם, תכנית המלוכה

 מצרכים:

כוס חומוס מושרה (יבש או סנפרוסט)

כוס עדשים ירוקות – יבשות

2 עגבניות מגוררות

בצל קצוץ

3 חופני ירוק אביבית (מתכון לסלט ירוק אביבית)

6 כוסות מים רותחים (כליטר וחצי)

3 גבעולי סלרי קצוצים

2 כפות שמן קוקוס

כף שיבולת שועל להסמכה דלת פחמימה

חצי כוס מים קרים

מיץ מחצי לימון

תיבול מלכות: חצי כפית כורכום, כפית ופלפל שחור, חצי כפית כמון + כפית מלח ורוד/הימלאיה (ולעולם לא מלח מטבח/לבן)

הוראות הכנה:

בסיר מרק ענק מטגנים את הבצל עם שמן קוקוס עד להזהבה.

מוסיפים עגבניות, סלרי וירוק אביבית.

מודדים חצי ליטר חמים + תיבול מלכות ובוחשים למשך חצי דקה.

מוסיפים כוס עדשים + כוס חומוס, מיץ לימון וכף שיבולת שועל.

משלימים ליטר מים נוספים מעל קדירת המרק ובוחשים שוב למשך חצי דקה.

מביאים לבישול למשך 30-40 דקות בלבד עם מכסה תואם סגור.

רוצים עוד מתכונים כאלה?

שלבו כמה שיותר מתכונים המכילים שילובים מאיצים וגלו באיזה מהירות הגוף מפרק וממיס תאי שומן ומתחטב גם ללא פעילות ספורטיבית.

הטבה לקוראי EatWell  על ספר מתכונים מחושבים לחיטוב וירידה במשקל

צרו קשר עם אביבית אבירם



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו