Bari15_Fly
Bari15_Fly

רוטב אלפרדו לפסטה משמנת קשיו ופטריות יער

מאת: דיאל שבתאי
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

מתכון ל 4 מנות:

שמנת קשיו

1 כוס אגוזי קשיו שהושרו ל 20 דקות
1 כפית מיץ לימון
¼ כפית מלח
½ כוס מים
לערבל את כל המרכיבים במערבל מזון מהיר .
השמנת תחזיק במקרר עד 4 ימים.

רוטב שמנת ופטריות יער:

1 וחצי כוסות שמנת קשיו
1 כוס פטריות יער חתוכות לפרוסות קטנות
1 כפית מלח
1 שן שום
1 כפית מיץ לימון
1/2 כפית פלפל שחור (טחון טרי)
2 כפיות אורגנו יבש
1/2 כפית אגוז מוסקט

הוראות הכנת רוטב:

לערבל את כל מרכיבי הרוטב, חוץ מהפטריות, בבלנדר מהיר (אפשר גם עד קבלת מרקם חלק ואחיד).
אחר כך להעביר לקערה ולהוסיף הפטריות ולערבב בעדינות כדי שהפטריות לא ישברו.
כחצי שעה לפני הארוחה לערבב את האטריות  עם הרוטב כדי שיספגו את הטעמים.

דיאל שבתאי,  קייטרינג טבעוני ו- Raw Food

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו