רול אורז במילוי אורז מלא
מאת: לימור עברון גילת, מטפלת משפחתית ומנחת קבוצות הרזיה
זמן קריאה: < 1 דקה
רול אורז עם מילוי אורז מלא
המצרכים:
שלוש כוסות אורז מלא מבושל (אני מעדיפה את העגול)
בטטה חתוכה בג'וליאן קאטר
בצל חתוך לרצועות
2 כפות סויה דלת נתרן
כף דבש / סילאן / מולסה
כפית שמן קוקוס / שומשום
דפי אורז (מספרם: על פי עובי המילוי והטעם האישי)
אופן ההכנה:
מקפיצים במחבת או ווק שמן עם בטטה ובצל עד להשחמה עדינה.
מוסיפים את האורז המלא ומערבבים.
מרטיבים את דפי האורז וממלאים במילוי, מגלגלים וסוגרים.
כאמור, אני מכינה כמות גדולה של אורז, מקפיאה ומפשירה על פי הצורך.
כך, תוך 10 דקות, מגולגלים להם 5-6 רולים קטנים או 3 גדולים ומוכנים לאכילה.
זאת אגב, הדרך היחידה בה מוכנה בתי לאכול אורז מלא.